Julkisivupesut

Toteutamme kaikenkokoiset julkisivupesut aina jätehuoneen seinästä isoihin kerrostalokokonaisuuksiin. Julkisivupesuista meillä on Suomen huippuosaaminen emmekä mielellämme käytä termiä korkeapainepesu sillä on äärimmäisen tärkeää että pesussa käytetään oikeita puhdistusaineita eikä pestävään pintaan nähden liian suurta pesupainetta jotta pintaa ei vahingoiteta. Meiltä löytyy osaaminen ja oikeat puhdistusaineet kaikkiin julkisivupintoihin.

Julkisivupesun päämäärä ei ole pelkästään esteettisen viihtyvyyden lisääminen vaan myös poistaa pinnasta kaikki biologinen kasvusto mikä haurastuttaa julkisivumateriaalia.

Säännöllinen puhtaanapito siis kannattaa tässäkin asiassa ja lisää julkisivumateriaalin elinikää. Jotkin sammalkasvustot, kuten valkobetonissa pesivä punasammal ovat julkisivupinnalle äärimmäisen haitallisia; tähän olemme löytäneet paljon kehuja keränneen poistomenetelmän.

Julkisivuille on myös mahdollista suorittaa erilaisia kosteudenesto -sekä sammalenestokäsittelyitä joiden toimivuuden kohteessanne niin halutessanne arvioimme.

Meille ei mikään työ siis ole liian suuri tai pieni. Käymme mielellämme paikanpäällä ja annamme pesusta urakkatarjouksen etukäteen.

Graffitinpoistot

Puhdistamme graffitit ja tuherrukset seinistä pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Käyttämämme graffitinpoistoaineet ovat ympäristöystävällisiä eivätkä sisällä liuottimia. Jokainen pestävä pinta ja poistettava töhry on yksilö jonka poistamiseen suhtaudumme aina tapauskohtaisesti; valitsemme pesupaineen ja puhdistusaineen aina tilanteen vaatimalla tavalla emmekä siis tuhoa pestävää pintaa. Meiltä graffitin poisto 15 vuoden kokemuksella.

graffitin poisto seinästä pääkaupunkiseudulla espoo vantaa helsinki
kattojen pesut pääkaupunkiseudulla espoo vantaa helsinki

Kattojen pesut / Pinnoitukset

Meiltä katon pesu niin tiili- kuin peltikatteille helposti etukäteen hinnoiteltuna, mikäli asia kiinnostaa niin otathan yhteyttä!

Tiilikatot pesemme leväitiöitä syvältä tuhoavalla tiilikattojen pesuaineella joka syväpuhdistaa tiilipinnan sekä oikeanlaisella kattopesuihin soveltuvalla suuttimella ja pesupaineella.

Peltikatot pesemme kuumavedellä irtoliasta ja sammalesta puhtaaksi.

Kauttamme saat myös impregnointi – eli kosteussuojaukset joilla tiilipinta kyllästetään impregnointiaineella pesun jälkeen; käsittely estää veden imeytymistä tiilen rakenteeseen ja näinollen estää biologisen massan kasvun ja antaa katteelle lisää elinikää.

Hoidamme myös, mikäli tarpeelliseksi katsotte katteiden maalaukset pesun yhteydessä.

Kaikki käyttämämme pinnoiteaineet ovat pitkäaikaisessa käytössä hyväksi havaittuja ja suomen oloihin sopivia.

Pihojen pesu

Kaikkiin piha-alueella tapahtuviin kuumavesipesuihin löytyy täältä apu. Pesemme lipputangot, porrassyvennykset ja kaikenmoiset sammal / levä-kasvustot pihoilta pois.

Rakennustyömaa pesut

Suoritamme rakennustyömailla pesuja laidasta laitaan; Pesemme parvekelinjoja puhtaaksi roiskeista ja liasta, Poistamme betoniliimat tulevia pinnoituksia varten, suoritamme kokonaisvaltaisia luovutuspesuja ja härmänpoistoja sekä vanhojen pinnoitteiden poistoja. Mitä tahansa tarvitsetkaan, pyydä meitä käymään paikalla niin löydetään ongelmaan ratkaisu.

rakennustyömaapesu pääkaupunkiseudulla espoo vantaa helsinki