Graffitin poisto

Meiltä graffitin poisto pitkällä kokemuksella ja hyvällä ammattitaidolla. Käytämme graffitin poistossa markkinoiden parhaita puhdistusaineita ja pesukalustoa mikä takaa korkean laadun. Suorittamamme graffitin poisto tehdään aina pintoja kunnioittaen ja meille onkin kunnia-asia että suoritamme työmme hyvin ja pintoja rikkomatta.

graffitin poisto seinästä pääkaupunkiseudulla espoo vantaa helsinki

Oikean poistoaineen valinta vaatii ammattitaitoa

Graffitin poistoissa on äärimmäisen tärkeää että pinnan ja tuherruksen mukaan valitaan oikea pesuaine. Väärä aine väärälle pinnalla saattaa aiheuttaa korjaamatonta vahinkoa. Siksi ammattitaito ja kokemus näyttelevät suurta roolia tässäkin asiassa.

Olemme saaneet asiakkailtamme graffitien poistoissa kiitosta myös nopeasta aikataulustamme toimituksen suhteen. Meillä myös tilaaminen on helppoa; graffitin poisto on mahdollista tilata joko puhelimitse soittamalla tai sähköpostilla.

Käyttämämme graffitin poistoaineet ovat ympäristöystävällisiä eivätkä sisällä liuottimia. Ne eivät myöskään kontaminoidu eli keräänny luontoon eivätkä elimistöön eli ovat biologisesti hajoavia. Graffitinpoisto laitteistomme on rakennettu pakettiauton sisään, näin pääsemme helposti ja nopeasti kohteeseen ja hankaliinkin paikkoihin.

Huolimatta tinkimättömästä laadusta ja osaamisesta olemme myös edullinen vaihtoehto.

Graffitin poisto osana säännöllistä puhtaanapitoa

Säännöllinen puhtaanapito kannattaa sillä tuhrittu pinta houkuttelee helposti muitakin töhrijöitä. Tällä on suora vaikutus asukkaiden viihtyvyyteen ja alueen yleiseen ilmeeseen. Graffitin poisto siis kannattaa tilata heti kun ongelma ilmenee. Näin emme anna kuvaa hoitamattomasta kiinteistöstä joka kyllä jää töhrijöiden mieleen.

Tarjoamme palveluissamme myös puhtaus-sopimusta jossa suunnittelemme kohteelle/kohderyppäälle säännöllisin väliajoin toteutettavan tarkistuksen ja siihen kuuluvan puhdistuksen. Näin sinun ei tarvitse huolehtia kiinteistön puhtaudesta lainkaan.

Graffitin poisto ja suoja-aineet

Saat meiltä myös graffitisuoja-aineen levitettynä mikäli tarve niin vaatii. Mikäli Teillä on ongelmapinta joka on töhrijöiden suosiossa niin suojaus kannattaa. Suoja levitetään korkeapaineruiskulla ja on kuivuttuaan täysin näkymätön. Kysy rohkeasti lisää!

Graffitisuoja on uhrautuva eli se pestään pois kuumalla vedellä ja suojataan aina pesun jälkeen uudestaan. Työ on siis nopeampaa ja kustannustehokkaampaa sillä puhdistusaineita ei tarvita ja pärjäämme pelkällä kuumalla vedellä.