Julkisivupesut

Meiltä julkisivupesu erilaisiin kohteisiin Suomen parhaalla ammattitaidolla. Meillä on julkisivupesuista 20 vuoden kokemus ja laaja osaaminen. Meille ei mikään työ ole liian pieni tai liian suuri joten pyydä rohkeasti tarjous. Meiltä onnistuu sekä roskakatoksen pesu kuin myös laajan kerrostalokompleksin julkisivupesu. Pesukalustomme on rakennettu sisään pakettiautoon joten pääsemme näppärästi kohteen viereen hankaliinkin paikkoihin. Yhteistyömme johtavien nostolaitevuokraajien kanssa takaa onnistuneet nostot.

kerrostalon julkisivu pesu

Julkisivupesu joka kohteeseen

Julkisivupesuissa ei sellaista pintaa olekaan mitä emme olisi pesseet, meillä on kokemusta myös todella vaativista kohteista. Olemme erikoistuneet myös ns. punajäkälän poistoon ja vastaavista julkisivupesuista meillä on myös pitkä kokemus. Osaamme valita aina oikein puhdistusaineen oikealle pinnalle; tällä on suuri merkitys julkisivupesun lopputuloksen kannalta. Käyttämämme julkisivupesuaineet ovat ympäristöystävällisiä eivätkä vahingoita ympäröiviä istutuksia.

Halutessanne voimme myös pesun yhteydessä pestä ikkunat ja repiä kauniit mutta tartuntakynsillään julkisivupinnalle pahaa tekevät villiviinit ja seinähortensiat alas. Julkisivupesu mahdollistaa myös muiden pikkutöiden tekemisen. Kysy siis rohkeasti!

Suhtaudumme työturvallisuus asioihin vakavasti ja käytämmekin aina työssä sen vaatimia turvavälineitä. Lisäksi noudatamme työssämme kaikkia annettuja asetuksia ja ohjeita.

Julkisivupesu kannattaa, sillä kysymyksessä ei ole ainoastaan kiinteistön ulkonäkö vaan myös sen arvon säilyminen. Puhdas pinta hengittää hyvin eikä ylimääräinen kasvusto syö maali/julkisivupintaa. Näin pidennämme rakennuksen elinkaarta. Toki puhdas ympäristö myös lisää alueen ja rakennuksen arvoa ja viihtyvyyttä yleisesti.

Tilaa meiltä ilmainen tarjous julkisivupesusta; käymme mielellämme katsomassa kohteen ja jätämme tarjouksen sen pesusta. Tämä siis täysin maksutta ja saat ajankohtaisen arvion kiinteistön pesun kustannuksista.

Meiltä saat julkisivupesun lisäksi tarvittaessa myös erilaiset jälkikäsittely -ja levänsuoja-aineet. Muun muassa punajälää varten on kehitetty äärimmäisen hyviä jälkikäsittelyaineita jotka estävät sen kasvun. Punajäkälä on myös pinnalle todellista myrkkyä, sillä se tunkeutuu syvälle rakenteeseen tuhoten pintaa. Myös yksisoluisille leville ja muille biologisille massoille on omat jälkikäsittely-aineensa. Osaamme varmasti neuvoa sinua kysymyksissäsi jälkikäsittely aineen tarpeellisuudesta.

Suoritamme julkisivupesuja laajalla toimintasäteellä ympäri Suomen.

Julkisivupesu tehdään lähes poikkeuksetta kuumalla vedellä, sillä kylmällä vedellä ei hyvää lopputulosta saada. Valitsemme aina veden lämpötilan ja painealueen niin ettei pestävää pintaa vahingoiteta. Kyseessä onkin siis enemmän kemiallinen pesu kuin varsinainen korkeapainepesu. Kunnioitamme aina pestävää pintaa ja valitsemme työmenetelmät niin että lopputulos on hyvä.

Referenssi: Punajäkälöitynyt valkobetonipinta

Keväällä 2018 pestyn kohteen  kuvasarjasta käy hyvin ilmi punajäkälöityneen pinnan puhdistuksen kaikki vaiheet.

Vasemmassa yläkuvassa kohde ennen pesua: pahasti punajäkälöitynyt valkobetonipinta.

Oikealla ylhäällä pinta pesun jälkeen kuivuttuaan. Tässä vaiheessa moni menee lankaan, sillä kuivuttuaan henkiinjäänyt punajäkäläitiö vetäytyy rakenteeseen ja jää siis näin ollen henkiin.
Mikäli pinta pestään näin, se leviää uudestaan ja on jo vuoden päästä samassa kunnossa kuin ennen pesua.

julkisivupesu helsinki lauttasaari

Vasemmalla alhaalla pinta juuri punajäkälänpoistoaineen jälkeen. Aine imeytyy rakenteeseen ja jäkäläitiön sydämeen. Rakenteessa oleva kasvusto turpoaa ja muuttuu taas näkyväksi. On helppo havaita kuinka paljon sitä vielä rakenteessa piiloutuneena on.
Voi myös miettiä kuinka paljon se sateella imee itseensä ja näin ollen sitoo rakenteeseen vettä ja mitä se kaikki tarkoittaa esim pakkasrapautumisen muodossa.

Oikeassa alakulmassa kohde  puoli vuotta pesusta. Jälkikäsittelyaine on tappanut itiön rakenteesta kokonaan ja pinta hohkaa valkoisena.
Näin oikein tehtynä se myös pysyy puhtaana ja valkoisena tulevat vuodet.

Julkisivupesu kannattaa tilata kokeneelta tekijältä, joka ei aiheuta kiinteistölle vahinkoa vaan tietää mitä tekee. Meillä on suomen kattavimpia kokemuksia kyseisistä töistä ja pystymme myös tarjoamaan palveluitamme kilpailukykyisin ja edullisin hinnoin.